• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۳۰۹۷
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۳
بین الملل
جدیدترین آمار‌ها درباره وضعیت کرونا در آمريکا

گرسنگی معضل بزرگ آمريکا 

شیوع کرونا، آمریکا را با بحران نگران کننده دیگری یعنی بحران گرسنگی مواجه کرده است.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ آخرین اخبار از شیوع ویروس کرونا در آمریکا و پیامد‌های آن، به این شرح است:
 
آخرین آمار شیوع کرونا در آمریکا بر اساس اعلام سازمان جهاني بهداشت
محروم شدن میلیون ها آمريکا از خدمات بیمه درمانی
آخرین آمار شیوع کرونا در آمریکا به تفکيک ايالت ها 
گرسنگی معضل بزرگ آمريکا  گرسنگی معضل بزرگ آمريکا  گرسنگی معضل بزرگ آمريکا 
 
روزنامه نیویورک تایمز در مقاله‌ای نوشت: شکم‌های خالی می‌تواند به ناامیدی خطرناک منتهی شود. آیا تا به حال گرسنه بوده اید؟ واقعاً گرسنه؟ نه گرسنگی با انتظار دریافت یک وعده غذایی، بلکه گرسنگی که به شکم تان فشار می‌آورد در شرایطی که هیچ غذایی هم قرار نیست به زودی گیرتان بیاید. این نوعی اضطراب و نگرانی است که با آن به رختخواب می‌روید و حتی وقتی از خواب بیدار می‌شوید نیز همراه شماست. این نوعی فقر فیزیکی تلخ است که نه تنها به شکم شما بلکه به روحتان چنگ می‌زند. این اتفاق شما را غمگین و عصبی می‌کند.
همان طور که بروکینگز در گزارش اخیر خود آورده است: "تا پایان آوریل، بیش از یک پنجم از خانوار‌های آمریکایی از امنیت غذایی برخوردار نیستند. تقریباً در یک پنجم از خانواده‌های آمریکایی با کودکان زیر ۱۲ سال و کمتر، کودکان با ناامنی غذایی مواجهند. "
دیوید ساپر استاد مرکز حقوقی دانشکده جورج تاون هفته گذشته اعلام کرد: "باتوجه به از دست رفتن ناگهانی مشاغل، حمایت‌های ما در برابر گرسنگی نیز درحال فروپاشی است. با بسته شدن مدارس به دلیل شیوع کرونا، ده‌ها میلیون کودک کم درآمد دسترسی به صبحانه و ناهار رایگان و کم هزینه ندارند. ده‌ها میلیون نفر دیگر نیز دسترسی به غذای یارانه‌ای در مهدکودک‌ها را از دست داده اند. برنامه‌های غذایی تابستان که در تلاشند تا در تعطیلی مدارس این شکاف را پُرکنند نیز امسال با چالشی جدی مواجه خواهند بود. "
بانک‌های غذایی بخشی از این شکاف را پرمی کنند.
مردم گرسنه خواهند بود. آن‌ها هم اکنون نیز گرسنه اند. گرسنگی چیزی نیست که به راحتی به آن عادت کنید. گرسنگی باعث ناامیدی و استیصال می‌شود. این مقیاس و حجم از گرسنگی به دلیل شیوع بیماری همه گیر کرونا، خطرناک است.
تاثیر این بیماری همه گیر بر اقشار آسیب پذیر به آمریکا محدود نیست. احتمالا یک بحران گرسنگی و بی ثباتی جهانی رخ می‌دهد.
دیوید بیزلی مدیر اجرایی برنامه جهانی غذای سازمان ملل ماه گذشته در واشنگتن پست نوشت: "همه گیری کرونا وقوع انفجاری از یک فاجعه انسانی جهانی بی سابقه را تهدید می‌کند. میلیون‌ها غیرنظامی ساکن در کشور‌های درگیر مناقشه، بیشتر تا مرز قحطی پیش می‌روند. آمار و ارقام تکان دهنده است. برنامه جهانی غذا در یک روز به حدود ۱۰۰ میلیون نفر کمک غذایی ارائه کرد. این شامل ۳۰ میلیو نفری است که عملاً برای زنده ماندن به ما وابسته اند. اکثریت این افراد در مناطق جنگی گیرافتاده اند و نمی‌توانند آنجا را ترک کنند. "
آمریکا با مناطق جنگی فاصله دارد، اما ما در این کشور با سطحی فوق العاده از ناامنی غذایی– یکی از بدترین شرایط در کشور‌های توسعه یافته– مواجهیم.
 
 نیاز بسیاری از نظامیان آمریکایی به دریافت کمک غذایی
در حالی که بسیاری از سرپرستان خانوار‌های نظامی آمریکا مشاغل خود را به سبب پیامد اقتصادی شیوع ویروس کرونا از دست می‌دهند، مشکلاتشان برای دسترسی به مواد غذایی افزایش یافته است.
پایگاه اینترنتی میلیتاری تایمز نوشت: برنامه کمک تغذیه مکمل یا جیره‌های غذایی باید به خانواده‌های نظامیان در زمان این بحران کمک کند، اما برخی خانواده‌ها واجد شرایط استفاده از کمک‌های غذایی نیستند، آن هم در حالی که از لحاظ مالی توانایی تأمین مواد غذایی کافی ندارند.
کنگره باید در لایحه بعدی برای کاهش مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا، شرایطی را که برای استفاده از برنامه کمک تغذیه مکمل برای خانواده‌های نظامی وجود دارد اصلاح کند. باید به شرایط ویژه نظامیان آمریکایی توجه و اطمینان حاصل شود هیچ خانواده نظامی برای تأمین مواد غذایی با مشکل روبرو نشود.
نتایج نظر سنجی جدید نشان می‌دهد: ۹ درصد از خانواده‌های نظامی اعلام کرده اند فقط برای خرید یک هفته خواربار پول دارند.
 
بازداشت یک پرستار آمریکایی به اتهام سرقت از بیمار کرونایی
پایگاه اینترنتی نشریه ایندیپندنت در گزارشی از متهم شدن یک پرستار در نیویورک به سرقت کارت اعتباری یک بیمار مبتلا به کووید- ۱۹ در بیمارستان و خرید مواد غذایی و بنزین با این کارت اعتباری خبر داد.
به موجب این گزارش اداره پلیس نیویورک اعلام کرد دانیله کونتی پرستار ۴۳ ساله، به علت سرقت کارت اعتباری آنتونی کاتاپانو بیمار فوتی ۷۰ ساله مبتلا به کووید- ۱۹ که روز ۴ آوریل در بیمارستان دانشگاه استیتن آیلند بستری شده بود، به تملک جنایی اموال مسروقه متهم شده است.
دختر این بیمار در مصاحبه با سی ان ان گفت: من از مفقودشدن کارت اعتباری پدرم شوکه شده بودم و باور نمی‌کردم. بدیهی است که می‌دانستم که این باید کار یک کارمند بیمارستان باشد، زیرا ملاقات از بیماران کووید- ۱۹ مجاز نیست.
وی می‌گوید روز ۹ آوریل که پدرم در بیمارستان بستری بود متوجه شدم از کارت اعتباری او برای خرید بنزین مبالغی برداشت شده است. بعد‌ها پلیس با بررسی فیلم دوربین‌های امنیتی در پمپ بنزین متوجه شد این پرستار برای خرید‌های خود از کارت اعتباری پدرم استفاده می‌کند.
گوشی تلفن همراه، عینک و پول نقد کیف پول این بیمار نیز سرقت شده است.
دختر این بیمار گفت: کادر درمان سوگندخورده اند از بیماران محافظت کنند نه اینکه به آن‌ها لطمه بزنند.
بیمارستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: دانیله کونتی به طور موقت از شغل خود معلق شده و با توجه به اتهامات بزهکاری با احتمال اخراج روبرو خواهد بود.
این بیانیه می‌افزاید بیمارستان به تحقیقات خود در این باره ادامه خواهد داد.
کونتی از سال ۲۰۰۷ در شغل پرستاری بوده و انتظار می‌رود دادگاه وی در ماه سپتامبر برگزار شود.
 
رفتار‌های نژادپرستانه در سامانه درمانی آمریکا علیه سیاهپوستان
نیویورک تایمز نوشت: رفتار‌های جانبدارانه و نژادپرستانه در درمان کووید ۱۹، درد و رنج خانواده‌های سیاهپوست را در آمریکا بیشتر کرده است.
بر اساس اين گزارش، برای بسیاری از خانوار‌های سیاهپوست آمریکایی، درد از دست دادن عزیزانشان بر اثر ابتلا به کرونا فشار مضاعفی را بر آن‌ها وارد آورده مبنی بر این که آیا تعصبات نژادی در مرگ آن‌ها نقش داشته است.
چندین دهه تحقیق نشان می‌دهد بیماران سیاهپوست، درمان پزشکی بسیار کمتری نسبت به بیماران سفیدپوست دریافت می‌کنند.
تاریخچه‌ای طولانی از آزمایشات، سوء استفاده‌ها و بدرفتاری ها، بسیاری از آمریکایی‌های آفریقایی تبار را نسبت به نظام درمانی آمریکا شکاک کرده است.
اين گزارش مي افزايد که اکنون این نگرانی با کووید ۱۹ افزایش یافته است و بسیاری از خانوارها، صاحب نظران اجتماعی و کارشناسان سلامت عمومی نگرانند این رفتار‌های نژادپرستانه احتمالاً در آمار تلفات بالای سیاهپوستانی که به کرونا مبتلا شده اند، دخالت دارد.
مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا با اذعان به تاریخچه این رفتار نژادپرستانه در بخش درمان این کشور، به تازگی به پزشکان خود توصیه کرده است اجازه نفوذ رفتار‌های متعصبانه را در بخش درمانی در جریان بیماری همه گیر کرونا ندهند.
تحقیقات اولیه شرکت بیوتکنولوژی بوستون نشان می‌دهد میزان آزمایش کرونا از سیاهپوستانی که در فوریه و مارس با علائم کرونا به بیمارستان مراجعه کرده اند، کمتر از سفیدپوست‌ها بوده است.
 
محروم شدن میلیون ها آمريکایی از خدمات بیمه درمانی
نشریه نیوزویک یکشنبه‌شب در تارنمای خود نوشت که «مرکز سیاست بهداشتی» وابسته به «موسسه اوربان» در آمریکا این هفته گزارشی منتشر کرد که حاکی از تاثیرات عمیق شیوع ویروس کووید۱۹ و بیکاری گسترده بر از دست دادن پوشش بیمه آمریکایی‌ها است.
براساس این گزارش، ۲۵ تا ۴۳ میلیون آمریکایی با خطر از دست دادن بیمه سلامت مواجه هستند یا اینکه در حال حاضر هم پوشش بیمه ندارند که این موضوع بیشتر مربوط به بیمه‌های تامین شده توسط کارفرمایان است.
 
شناسایی ۳۸ مورد جدید ابتلای کودکان به یک سندرم مرموز در نیویورک
شهردار نیویورک روز یکشنبه اعلام کرد ۳۸ کودک در این شهر مبتلا به یک سندرم التهابی حاد و جدید شده اند و مقامات بهداشتی احتمال می‌دهند با واکنش سیستم ایمنی بدن به کووید – ۱۹ مرتبط باشد.
روزنامه نیویورک در گزارشی در همین رابطه نوشت، این بیماری که سندرم التهابی چند سیستمی کودکان شناخته می‌شود جنبه جدید و نگران کننده کووید – ۱۹ را نشان می‌دهد و سه کودک از جمله یک کودک در شهر نیویورک جان خود را بر اثر ابتلا به این سندرم از دست داده اند.
در همین حال اندرو کوئومو فرماندار نیویورک اعلام کرد وضعیت جسمانی ۸۵ مورد احتمالی ابتلا به این سندرم در دست بررسی قرار دارد.
این سندرم ابتدا هفته گذشته مورد توجه شهروندان نیویورک قرار گرفت، اما دکتر اوکسیریس باربوت از مقامات بهداشتی این شهر می‌گوید اداره بهداشت نیویورک اوایل ماه مه به کادر درمان درباره چنین سندرمی هشدار داده بود.
به گفته مقامات بهداشتی، این سندرم التهابی مشابه شوک سمی یا بیماری کاوازاکی است. کودکان مبتلا به این سندرم ممکن است دچار تب بالا، درد شکمی شدید، تپش قلب و تغییر رنگ در پوست خود شوند.
دکتر باربوت از دولت فدرال آمریکا خواست تا از انجام هرچه بیشتر آزمایشات کرونا در شهر نیویورک به منظور کمک به شناسایی کودکانی که در معرض خطر ابتلا به چنین سندرمی قرار دارند حمایت کند.
موارد ابتلا به این سندرم در دیگر ایالت‌ها از جمله لوئیزیانا، می‌سی سی پی و کالیفرنیا نیز گزارش شده و دست کم ۵۰ مورد ابتلا در کشور‌های اروپایی از جمله انگلیس، فرانسه، سوئیس، اسپانیا و ایتالیا به ثبت رسیده است.
 
اتهام ترامپ به شبکه سی بی اس 
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در حساب توئیتری خود نوشت: شبکه سی بی اس و برنامه ۶۰ دقیقه آن، امروزه همه توان خود را به کار گرفته تا از چین و همه گیری ویروس وحشتناک که به ایالات متحده و سایر کشور‌های جهان تحمیل شده، دفاع کند. به نظرم آن‌ها می‌خواهند در چین تجارت کنند!
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وضعیت مطلوب ذخایر خونی در یزد
قائم‌پناه: گازوئیل با سولفور بالا صحت ندارد
کمبود مرکز نگهداری برای معتادان در ۷ استان کشور
آغاز ساخت مدرسه ۱۲کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو
قاچاقچی تریاک با ۳۴ کیلو ماده مخدر در قم دستگیر شد
انتخابات الکترونیکی شوراها در مازندران زیر ذره‌بین ۳۰۰ ناظر
تخصیص ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه‌تمام تربت‌جام و صالح‌آباد
آیت‌الله ناصری: تفکر و برنامه‌ریزی، کلید بهره‌برداری صحیح از نعمت‌ها
فعالیت ۲۷ شرکت اقتصاد دیجیتال در اردبیل
برگزاری همایش مهر ماندگار در شهرستان ماکو
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت
بندرانزلی پرباران‌ترین شهر گیلان شد
بررسی راهکارهای مدیریت پایدار خاک در نشست روز جهانی خاک چالدران
متهمان پرونده اردوگاه بم کارمند دولت نبوده‌اند
اهدای ۱۳۵ سری جهیزیه به‌نوعروسان تربت جامی
افتتاح دبستان ۳ کلاسه در روستای تازه‌آباد کوهدشت
اجرای محله محور بهینه‌سازی مصرف در قم
تعامل با دانشگاه و حوزه، راه ارتقای عملکرد دستگاه قضایی
استمرار پایش مشترک آنفولانزای پرندگان در زیستگاه‌های شهرستان چایپاره
مرغِ گران، مدیریتِ نایاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
سقف کیفری مهریه مشخص شد
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)